Διαθέσιμη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ είναι απο χθες στο Apple Store η εφαρμογή Booky Reservations! Μετά το λανσάρισμα της Android εφαρμογής, ήρθε και η iOS εφαρμογή για να κατακτήσει το κυπριακό κοινό της Apple.

Αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των επιλογών του χρήστη για να κάνει την κράτηση του είναι πέραν των 800 χώρων ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, cafes, bars, lounge bars και clubs σε όλη την Κύπρο.

To Booky εμπλουτίζεται συνεχώς με νέους χώρους, δίνοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους χρήστες για να κάνουν τις κρατήσεις τους πανεύκολα, όπου και αν βρίσκονται.

Η προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα του Booky δεν σταματά εδώ καθώς αναμένονται περισσότερες εκπλήξεις. Δύναμη μας είναι τα καθημερινά σχόλια που λαμβάνουμε και σας ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δείχνετε. Η συνεχής βελτίωση γίνεται χάρη στην αγάπη του κόσμου για την εφαρμογή μας. Η πλατφόρμα του Booky, μετά από σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας, εξυπηρετεί πάνω από 200 άτομα την εβδομάδα για τις κρατήσεις τους.

Εάν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, τι περιμένεις; Κατέβασε τώρα την εφαρμογή Android ή iOS και κάνε τις κρατήσεις σου εύκολα και γρήγορα!

27/11/2017