Το τελευταίο διάστημα, διάφορα μαγαζιά στην Κύπρο περικλείονται από κόσμο ο οποίος θέλει να απολαύσει το brunch του. Είναι γεγονός ότι αρκετά εστιατόρια αλλά και καφετέριες έχουν προσθέσει στο μενού τους διάφορα μεσημεριανά πιάτα της κατηγορίας brunch, φαίνεται ότι η προτίμηση του κόσμου είναι πέρα για πέρα εμφανής.

Έχουμε μαζέψει τα καλύτερα στη Λευκωσία -κατά την άποψη μας- σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις του κόσμου και σας τα παρουσιάζουμε:


 • Silver Pot

  Ένα από τα πιο αγαπητά μέρη του κοινού, το Silver Pot στη Θεμιστοκλή Δέρβη προσφέρει υπέροχα brunch πιάτα όπως ομελέτες, τηγανίτες, σνακς, αγγλικά σάντουιτς και άλλα.

 • The Gym

  Σταθερή αξία, το The Gym το οποίο βρίσκεται στην Ονασαγόρου, στο κέντρο της Παλιάς Λευκωσίας, φημίζεται για το υπέροχο brunch πιάτο το οποίο διαθέτει στο μενού και αποτελείται από pancakes με αυγά, καραμελωμένο μπέϊκον με σπιτική μαγιονέζα και onion rings. Είναι πραγματικό υπέροχο και αξίζει να το δοκιμάσετε!

 • Μουσών

  Και αυτό το ζεστό μέρος, στα σοκάκια της Παλιάς Λευκωσίας, έχει επαναφέρει το brunch στο μενού του το οποίο προσφέρεται από τις 11 το πρωϊ μέχρι τις 4 το απόγευμα. Λαχταριστά αυγά μπένετικτ με καπνιστό ζαμπόν και σως ολλαντέζ, είναι πραγματικά ένας απίστευτος συνδυασμός.

 • DOT

  Κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου, το DOT έχει μπει δυναμικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ως ένα από τα καλύτερα πιάτα στο νησί. Αυγά μπένετικτ, ομελέτες με καπνιστό σολωμό ή μπέϊκον, μπιφτέκια από φαλάφελ, pancakes και πολλά άλλα, δίνουν την δυνατότητα στον καταναλωτή να διαλέξει από μια πλούσια γκάμα υπέροχων πιάτων.
02/03/2018