Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το καλοκαίρι ολοένα και πλησιάζει, έτσι το Booky φρόντισε να συλλέξει τα προτιμότερα εστιατόρια για θαλασσινά με βάσει τις προτιμήσεις του κόσμου μέσα από την πλατφόρμα μας.

 • Pyxida Oyster Bar

  Το franchise εστιατόριο που φέρει το όνομα Πυξίδα, είναι από τα πιο γνωστά σημεία στο νησί όπου μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκους ψαρομεζέδες μέσα από ένα πλούσιο μενού. Πολύ προσιτές τιμές, με γευσάτους και ολόφρεσκους ψαρομεζέδες, είναι από τις πρώτες επιλογές των χρηστών της πλατφόρμας του Booky, τόσο σε Λευκωσία όσο και στην πανέμορφη Λεμεσό.

 • Vassos Psarolimano

  H ψαροταβέρνα βρίσκεται στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, σε ένα μαγευτικό τοπίο με απέραντη θέα. Διαθέτει πλούσιο μενού με ολόφρεσκο ψάρι, όστρακα, μύδια, sushi και πολλά άλλα σε πολύ προσιτές τιμές. Είναι ένας χώρος ο οποίος συστήνεται απόλυτα για το καλοκαίρι σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του νησιού μας.

 • Captain's table

  Βρίσκεται στην Λάρνακα, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στο Ζύγι και είναι από τα γνωστά σημεία της επαρχίας. Ένας πανέμορφος χώρος δίπλα από την θάλασσα προσφέρει ολόφρεσκο καλαμάρι, συναγρίδα και πολλά άλλα ψαρικά και βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του κοινού.

 • Ammos Beach Bar

  Τι να πει κανείς για αυτό; Που είναι; Τι διαθέτει; Ας το πούμε άλλη μια φορά. Βρίσκεται στην περιοχή Μακένζι της Λάρνακας και είναι από τα πιο γνωστά beach bar της Κύπρου. Δύσκολο να μην έχει πάει κανείς εκεί να απολαύσει τα εξαιρετικά sushi που έχει στο μενού αλλά και τα απίθανα cocktails. Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι τα... σπάει!

Ως γνωστό, υπάρχουν πάρα πολύ όμορφα μέρη στην Κύπρο για να απολαύσει κανείς τους ψαρομεζέδες του. Σίγουρα τα πιο πάνω δεν είναι τα μοναδικά καθώς το νησί της Αφροδίτης φημίζεται για τις ψαροταβέρνες που διαθέτεις στις ακρογιαλές και όχι μόνο. Εμείς απλά παραθέσαμε τέσσερις οι οποίες βρίσκονται ψηλά στη λίστα του κόσμου, σύμφωνα πάντα με τις κρατήσεις που γίνονται μέσω του Booky.

Έσυ έχεις κατεβάσει το Booky; Εάν όχι, τότε μπορείς να το κάνεις τώρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους παρακάτω συνδέσμους:

Για Android συσκευές: https://goo.gl/Mojd1U

Για iOS συσκευές: https://goo.gl/qD49cc

09/03/2018