Στα σχέδια για να αποκτήσει πρώτο της περιστρεφόμενο εστιατόριο βρίσκεται η Κύπρο. Πρόκειται για το εστιατόριο στην οροφή του έργου The Gallery στη Λεμεσό, το οποίο σχεδιάστηκε και προωθείται προς κατασκευή από την εταιρεία Askanis Group of Companies.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του κτηρίου, στην οροφή του θα δημιουργηθούν τρεις όροφοι για σκοπούς εστίασης, ο τελευταίος εκ των οποίων θα περιστρέφεται, προσφέροντας  πανοραμική θέα 360 μοιρών στους πελάτες του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του In Business News, ο τελευταίος όροφος θα αφορά αποκλειστικά το εστιατόριο, στον ενδιάμεσο θα δημιουργηθεί μπαρ ενώ ένα όροφο πιο κάτω η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει prive χώρο για εκδηλώσεις με μέγιστο αριθμό τα 35 άτομα και απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα της Λεμεσού. 

Θα υπάρχει επίσης ελικοδρόμιο, ενώ θα υπάρχει αυτόνομη πρόσβαση στο εστιατόριο, με τη δημιουργία δύο εξωτερικών ανελκυστήρων, με διαφανείς επιφάνειες, οι οποίοι θα προσφέρουν επίσης θέα προς την παραλία και κύρια πόλη της Λεμεσού.

Το έργο, το οποίο σχεδιάστηκε από τον διάσημο Άγγλο αρχιτέκτονα Tom Wright, φιλοδοξεί να αναδείξει περαιτέρω την οδό Αγίου Ανδρέου, και να καταστήσει την περιοχή και την πλατεία που θα δημιουργηθεί, χώρο σύναξης πολιτών και χώρο τέχνης και πολιτισμού.26/02/2019